Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. Поповича

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 листопада 2023, 13:50

У Львові звернуться в поліцію через незаконну забудову на Поповича

забудова на вул. Поповича

Львівська міськрада направить звернення до правоохоронців щодо незаконного будівництва поблизу міського бомбосховища на вулиці Поповича.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міськрада вирішила направити звернення до правоохоронців щодо розпочатих будівельних робіт на вул. Поповича, 6а, поруч з міським бомбосховищем.

Як наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, роботи проводять без повного пакета документів – немає паспорта об’єкта, дозволу на порушення благоустрою від районної адміністрації та дозволу від поліції на зміни в організації дорожнього руху.

Саме тому міськрада скерує звернення в усі правоохоронні органи щодо розпочатих будівельних робіт. Водночас договір оренди на цю земельну ділянку, який закінчується в орендарів цього місяця, яку у міськраді вирішили не продовжувати.

"Ми виїжджали на місце. На момент проведення будівельних робіт були порушення чинного законодавства. Найперше, немає паспорта об’єкта і не відомо, що тут будують. Також немає дозволу на порушення благоустрою від Галицької районної адміністрації. Також не було дозволу від поліції на організацію дорожнього руху. Тому, коли вчора приїхала бетономішалка і, фактично, перекрила дорогу для руху транспорту, поліція наклала штраф і техніку забрали" – наголосила Ірина Маруняк. 

Як додав заступник перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, у міськраді вирішили не продовжувати договір про оренду цієї ділянки.

"На вул. Поповича знаходиться важливий об’єкт критичної інфраструктури. Також є позиція мешканців, яка має бути врахована. Тому вважаємо, що дозвіл оренди немає бути продовжений" – заявив Москаленко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.