Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дорога

petition.e-dem.ua

Понеділок, 13 листопада 2023, 13:36

Львів'яни вимагають відремонтувати дорогу біля новобудови

дорога

Зремонтувати необхідно 200 метрів дороги на вулиці Трускавецькій.

На порталі е-петицій Львівської міської ради ще 6 листопада Святослав Скараняк зареєстрував петицію з вимогою провести капітальний ремонт частини дороги по вулиці Трускавецька при ЖК Ренуар (Княгині Ольги 122а).

"Відрізок дороги, по вулиці Трускавецька, всього 200м відстані, довгий період знаходиться в жахливому стані, а саме, суцільні вибоїни створені важким транспортом з сусідніх будівництв, та відсутність повноцінного асфальтного ремонту даного відрізку. Даний відрізок дуже завантажений автомобільним рухом, велика кількість збудованих ЖК, які користуються цим шляхом" – йдеться у петиції.
 
За словами автора петиції, протягом останніх років, на цій частині дороги проводили лише ямковий ремонт з підсипанням зрізаним асфальтом та гравієм. Це лише погіршувало ситуацію, оскільки створювало пил у житловій зоні, а також після опадів ця суміш змивалася та утворювалися ще більші вибоїни.
 
"Проїзд для авто з низьким кліренсом неможливий зовсім. Проїзд Швидкої допомоги та Пожежних авто неодноразово ускладнювався цим відрізком. На запити у Міську Раду, лише відповідь про відсутність кошт" – додав автор петиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.