Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газонокосіння у Львові

Фб Львівська політика

П'ятниця, 24 листопада 2023, 13:27

Варвари Садового більше не коситимуть землю у Львові

газонокосіння у Львові

Наступного року у Львові не коситимуть траву. 

Про це вчора, 23 листопада, повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк під час презентації пріоритетів бюджету Львівської МТГ на 2024 рік.

У Львові наступного року вирішили не косити траву й тому зменшили видатки у проєкті бюджету-2024 на догляд за зеленими насадженням на 14,2 млн грн: з 72,1 млн грн до 57,9 млн грн.

"На наступний рік ми не плануємо косити траву, тому що були певні такі думки й пости в соцмережах про те, для чого косити траву. Ми з цим погоджуємось і ми цього робити не будемо на наступний рік" – заявила Ірина Маруняк.

Зазначимо, у червні цього року львів'яни зареєстрували електронну петицію, якою пропонували відмовитися від косіння трави на газонах міста та створити багаторічні декоративні луки.

Також наприкінці жовтня у Львові розпочали підготовку усіх газонів Львівської МТГ до зими, вартість якої склала 2,831 млн грн.

Додамо, цього року з бюджету Львова виділили 1 млн грн на закупівлю  саджанців 214 дерев та кущів. Також на Меморіалі Героїв Небесної сотні у Львові створили так званий "мавританський" газон, який засіяли польовими квітами й травами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.