Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 4 грудня 2023, 13:22

У міськраді планують створити Волонтерський бюджет Львова

Львівська міськрада

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують затвердити положення про Волонтерський бюджет Львова.

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 1 грудня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити положення про Волонтерський бюджет Львівської МТГ.

"З метою залучення жителів Львівської МТГ до волонтерської діяльності та сприяння розвитку волонтерської діяльності на території громади міська рада ухвалила затвердити Положення про Волонтерський бюджет Львівської
міської територіальної громади" – йдеться в проєкті ухвали.

Згідно з ухвалою, фінансуватиметься Волонтерський бюджет за кошти бюджету Львову та за кошти, зібрані ініціативними групами проєктів-переможців на відповідні волонтерські рахунки.

 

Голосування за проєкти для реалізації за кошти Волонтерського бюджету здійснюватимуться через спеціалізований е-сервіс "Волонтерський бюджет", а робоча група, відповідно до результатів голосування, затверджує рейтинг та визначає перелік проєктів, рекомендованих до фінансування за кошти Волонтерського бюджету.

У разі, якщо проєкти набирають однакову кількість голосів, то пріоритетними вважаються ті, які потребують менший обсяг фінансування.

Додамо, торік у Львові через воєнний стан не приймали заявки на Громадський бюджет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.