Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Центр Героїв у Турці

Фб Гримак

Четвер, 7 грудня 2023, 10:46

У День Збройних Сил України у Турці відкрили Центр Героїв

Центр Героїв у Турці

Це перший з мережі просторів для ветеранів, які створюють у громадах області за підтримки Фонду Ірини Гримак "Львівщина".

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради Ірина Гримак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 6 грудня, у День Збройних Сил України відкрили у Турці Центр Героїв – перший з мережі просторів для ветеранів, які створюють у громадах області за підтримки Фонду Ірини Гримак "Львівщина".

"Ми пишаємося цим проєктом, який розпочала наша команда та радіємо, що перший Центр Героїв уже розпочав свою роботу. На черзі відкриття ще декількох ветеранських просторів у різних громадах Львівщини. Там надаватимуть безоплатну психологічну, юридичну та іншу допомогу для демобілізованих військових та їхніх рідних.

У такий спосіб ми дякуємо нашим воїнам за захист української держави та хочемо, щоб Центри Героїв стали другою домівкою для військових, які повертаються додому. Стали тим місцем, де ветерани знайдуть друзів, підтримку, ресурси та можливості для розвитку й самореалізації.

Щиро дякую за спільну працю над проєктом створення Центру Героїв у Турці: голові Турківської міської громади Ярославу Паращичу, директорці Центру Героїв Олені Вовчанській, Мальтійській службі допомоги, Львівському обласному Будинку воїна, ГО "Успішна Львівщина" – заявила Ірина Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.