Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Понеділок, 18 грудня 2023, 10:26

У черзі на заблокованому кордоні помер ще один український водій

пункт пропуску

Випадок стався у черзі на пункт пропуску "Корчова-Краківець", відомо, що водій помер у швидкій дорогою до лікарні. 

Про це повідомляє "Суспільне. Новини".

16 грудня, на польсько-українському кордоні на КПП "Краківець-Корчова" помер водій машини, яка стояла в черзі через страйк польських перевізників.

"Водія забрала швидка, дорогою до лікарні він помер. Поки мені не відомо, з якої він компанії" – повідомив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін.

Це вже третій випадок смерті українського водія з початку блокування українсько-польських пунктів пропуску.

Нагадаємо, 23 листопада у черзі на пункт пропуску "Корчова-Краківець", помер водій, машина якого була на харківських номерах.

Додамо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною, а з 23 листопада повністю перекрили рух для вантажівок через пункт пропуску "Шегині".

Раніше на заблокованому польському кордоні створили штаб допомоги українським водіям, а поляки почали блокувати рух вантажівок з пальним та гуманітарною допомогою.

З 4 грудня пункт пропуску "Угринів – Долгобичув" відкрили для проїзду порожніх вантажівок на виїзд з України, а Укрзалізниця почала поїздом перевозити вантажівки через кордон з Польщею.

Сьогодні польські перевізники спільно з фермерами хочуть розпочати нову блокаду у Дорогуську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.