Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Вівторок, 19 грудня 2023, 10:47

У Львові розпочали продаж нових місячних абонементів на проїзд у трамваях та тролейбусах

трамвай

Сьогодні придбати картки можна у кіоску на вул.Кн.Ольги,  до кінця тижня абонементи мають бути доступні у понад 50 кіосках на території міста. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові відновили продаж паперових абонементів на проїзд у трамваях та тролейбусах. Сьогодні придбати 30-денні загальні та студентські проїзні картки можна у кіоску на вул. Кн.Ольги (кінцева зупинка трамваїв №3). До кінця тижня абонементи мають бути доступні для продажу у понад 50 кіосках на території міста. 

Вартість загального проїзного квитка складає 430 грн, студентського – 215 грн.

"Місячний паперовий проїзний квиток на 30 днів починає діяти з дня, зазначеного відповідною позначкою на абонементі. Важливо: право на пільгу мають виключно студенти денної форми навчання. Для контролю слід пред’являти не лише дійсний на час поїздки абонемент, а й документ, який засвідчує право на пільгу, тобто студентський ЛеоКарт або студентське посвідчення" – пояснили у ЛКП "Львівелектротранс".

Також пасажири електротранспорту мають можливість придбати і електронні абонементи. Їх вартість складає 420 грн та 210 грн відповідно

Нагадаємо, раніше повідомляли, що абонементи, які люди придбали напередодні 11 грудня, будуть дійсні до завершення терміну, однак нові абонементи більше не продаватимуть.  

Однак, 8 грудня Виконком прийняв рішення тимчасово не скасовувати проїзні абонементи у електротранспорті з впровадженням Леокарт, однак збільшив їх вартість. Тоді ж збільшили вартість штрафу за безквитковий проїзд до 300 грн.

Додамо, виконком затвердив нові тарифи на проїзд у громадському транпорті Львова

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.