Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

трамвай

П'ятниця, 8 грудня 2023, 11:13

У Львові збільшили вартість проїзних абонементів у трамваях та тролейбусах

трамвай

Виконком прийняв рішення тимчасово не скасовувати проїзні абонементи у електротранспорті з впровадженням Леокарт, однак збільшив їх вартість.

Сьогодні, 8 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про вартість проїзних карток у міському електричному транспорті на території Львівської міської територіальної громади.

"Зараз є досить велика кількість користувачів місячних абонементів у електротранспорті, тому, щоб пом'якшити цей перехідний період ми ще на деякий час залишаємо активними всі абонементи" – пояснив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

Так, згідно з рішенням виконкому:

– Вартість тридцятиденної проїзної картки для користування в електротранспорті для підприємств, установ та організацій Львівської міської територіальної громади – 500 грн.

– Вартість тридцятиденної проїзної картки для користування в електротранспорті – 430 грн.

– Вартість електронної тридцятиденної проїзної картки для користування в електротранспорті – 420 грн.

– Вартість студентської тридцятиденної проїзної картки для користування в електротранспорті – 215 грн.

– Вартість електронної студентської тридцятиденної проїзної картки для користування в електротранспорті – 210 грн.

Нагадаємо, сьогодні виконком затвердив нові тарифи на проїзд у громадському транпорті Львова. А 8 листопада затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. 

Додамо, з 13 січня 2022 року у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді 2021 року.

з 1 грудня у громадському транспорті Львова розпочали працювати контролери у тестовому режимі, тоді ж збільшили вартість штрафу за безквитковий проїзд до 300 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.