Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Громадський транспорт

Понеділок, 27 листопада 2023, 15:14

З 1 грудня у громадському транспорті Львова розпочнуть працювати контролери

Громадський транспорт

До 11 грудня контроль працюватиме у тестовому режимі, а з впровадженням е-квитка почнуть штрафувати пасажирів.

Про це сьогодні під час засідання Комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

За його словами, з 1 грудня на всіх маршрутах громадського транспорту контролери розпочнуть тестову роботу для того, щоб перевірити готовність техніки. Під час впровадження безготівкової оплати у громадському транспорті суттєво збільшать кількість контролерів, для здійснення якісної перевірки.

"З 1 грудня запускають контролерів по всіх транспортах, що адаптувати людей до контролю. з 11 грудня контроль вже працюватиме в режимі штрафів"  – пояснив Микола Власюк.

Нагадаємо, у Львові для перевірки е-квитка планують працевлаштувати понад 200 контролерів.

Додамо, у вересні, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад. 

Зазначимо, у Львові вартість проїзду у всьому громадському транспорті планують підняти до 20 гривень. 8 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. З впровадженням е-квитка скасують місячні абонементи у трамваях та тролебусах 

Додамо, у Львові запровадять два типи транспортних карток Леокарт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.