Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Громадський транспорт

П'ятниця, 1 грудня 2023, 14:15

У Львові збільшать вартість штрафу за безквитковий проїзд до 300 грн

Громадський транспорт

Відповідне рішення у понеділок може затвердити виконавчий комітет Львівської міськради.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

В понеділок, 4 грудня, у Львові відбудеться обговорення проєкту рішення виконавчого комітету щодо встановлення єдиних тарифів на проїзд в міських автобусах, трамваях та тролейбусах.

Відповідно до проєкту рішення, вартість однієї поїздки в усіх видах транспорту залежатиме від способу оплати та становитиме:

13 грн - при оплаті транспортною карткою ЛеоКарт,

15 грн – при оплаті банківською картою чи пристроєм з NFC;

 20 грн – при оплаті готівкою у водія;

6,5 грн – для студентів при оплаті студентською транспортною карткою ЛеоКарт.

Штраф за безквитковий/незавалідований проїзд складатиме 300 грн. Нагадаємо, станом на зараз штраф за безквитковий проїзд у електротранспорті Львова – 200 грн.

Єдині тарифи мають набрати чинності з 11 грудня, з моменту впровадження безготівкової оплати проїзду в усьому громадському транспорті Львова.

Нагадаємо, З 1 грудня у громадському транспорті Львова розпочнуть працювати контролери. У Львові для перевірки е-квитка планують працевлаштувати понад 200 контролерів

Додамо, 8 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. З впровадженням е-квитка скасують місячні абонементи у трамваях та тролебусах, а вартість проїзду у всьому громадському транспорті планують підняти до 20 гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.