Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабнда

Львівська митниця

Четвер, 18 січня 2024, 11:17

У Шегинях чоловіки хотіли перезти дві партії акумуляторів вартістю майже 2 мільйони гривень

контрабнда

Майже в один час митники затримали двох чоловіків, які намагалися перезти товари на загальну суму понад 1 млн 750 тис гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 17 січня, в пункті пропуску "Шегині – Медика" працівники митниці зафіксували відразу два випадки незаконного переміщення однотипних товарів в Україну на загальну суму понад 1.75 млн. гривень, які намагалися перемісти в Україну з Польщі майже в один і той же час.
 
"Так, близько 16:00, прибув автомобіль Volkswagen Transporter, під керуванням 62-річного жителя Львівщини. Під час огляду його авто виявлено 2520 незадекларованих акумуляторів з ознаками використання. Орієнтовна вартість товару становить 250 тис. гривень" – йдеться у повідомленні.
 
Годиною пізніше, в той же пункт пропуску із Польщі під’їхав Mercedes Benz Sprinter, за кермом якого перебував 36-літній мешканець Прикарпаття. В його мікроавтобусі працівники митниці виявили 3500 акумуляторів на суму близько 1,5 млн. гривень.
 
За цими фактами складено адмінпротоколи.
 
 
 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.