Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мар

loda.gov.ua

Середа, 24 січня 2024, 12:53

На Львівщині водій маршрутки перевозив пасажирів без дозвільних документів

мар

Йдеться про автобусний маршрут сполученням Львів (АС-2) - Забужжя.        

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Вчора, 23 січня, перевірили дотримання вимог автотранспортного законодавства під час випуску автобусів на лінію.

Львівська ОВА  17 січня 2023 року ухвалила рішення щодо розірвання договору з перевізником ПП "АТП-Завада" на обслуговування автобусного маршруту загального користування № 157 Львів АС-2 - Забужжя у зв’язку з неналежним наданням послуг з перевезення пасажирів.

"У межах проведення спільного рейдового огляду виявлено транспортний засіб з трафаретом автобусного маршруту № 157 Львів АС-2 - Забужжя та складено 2 постанови за порушення автотранспортного законодавства перевізником ПП "АТП-Завада" – зазначає директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Зазначаємо, що водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, а автобус перевіряється механіком перед виїздом, про що робиться відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

Нагадаємо, на Львівщині не можуть знайти перевізників для більше 20 автобусних маршрутів.

Додамо, перевізника, який обслуговує автобусні маршрути Червоноградського району оштрафували за 9 порушень, а перевізників, які обслуговують автобусні маршрути Дрогобиччини оштрафували за 11 порушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.