Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Вівторок, 30 січня 2024, 09:18

Російські окупанти випустили по Україні 35 безпілотників

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 35 дронів Shahed, 15 з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні вночі, 30 січня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 35 безпілотників Shahed-136/131 та 2 зенітні керовані ракети С-300.

Протиповітряною обороною було збито 15 дронів.

"У ніч на 30 січня 2024 року ворог атакував 35-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з трьох напрямків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф, Чауда – Крим та двома зенітними керованими ракетами С-300 по Донеччині.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено 15 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей. Частину ударних БпЛА ворог спрямував по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону з рф" – йдеться у повідомленні.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 29 грудня 2023 року. Тоді Львів зазнав масованої ракетної атаки: загинула одна людина, 24 – постраждали, а вибухова хвиля пошкодила більше 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.