Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 30 січня 2024, 11:02

Ділянку на вулиці Лінкольна планують продати для будівництва мультифункціонального спорткомплексу

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують продати ділянку на вул. Лінкольна для будівництва мультифункціонального спорткомплексу.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 29 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А. Лінкольна для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 0,9500 га, що знаходиться на вул. А. Лінкольна у Шевченківському районі Львова й перебуває у комунальній власності.

Ділянку, яка належить до земель рекреаційного призначення та призначена для розташування великих спортивно-видовищних комплексів, концертних залів, театрів, кінотеатрів, стадіонів тощо, планують продати на торгах з подальшим будівництвом тут мультифункціонального спортивного комплексу.

"Надати управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,9500 га на вул. А. Лінкольна для будівництва та обслуговування мультифункціонального спортивного комплексу для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону" – йдеться в ухвалі.

У документі зазначено, що продаж цієї земельної ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Нагадаємо, раніше у Львові напрацювали проєкт ухвали про будівництво закладів освіти на Пасічній, про продаж землі на вул. Білогорща для будівництва офісів та адмінбудівель, а також планували дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісних центрів та житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.