Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 6 лютого 2024, 13:46

Львівська облрада підтримала ліквідацію шкірно-венерологічного диспансеру на Коновальця

Львівська облрада

Львівська облрада погодила реорганізацію Львівського шкірно-венерологічного диспансеру та приєднання його до обласної клінічної лікарні.

Сьогодні, 6 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили рішення про реорганізацію КНП ЛОР "Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер" шляхом приєднання до КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня".

"За" проголосували 62 депутати.

Як йдеться у проєкті рішення, облрада вирішила приєднати шкірно-венерологічний диспансер, що знаходиться на вул. Євгена Коновальця, 1, до обласної клінічної лікарні.

Диспансер вирішили ліквідувати через відмову Національної служби здоров'я України укласти договір з диспансером, зумовлену урядовою постановою, якою не передбачено фінансування монопрофільних закладів.

Будівлі диспансеру на вул. Євгена Коновальця, 1 облрада передала у власність обласній клінічній лікарні. Крім цього, депутати доручили управлінню майном спільної власності Львівської облради створити комісію з реорганізації шкірно-венерологічного диспансеру та затвердити нову редакцію статуту Львівської обласної клінічної лікарні. 

Щодо працівників диспансеру, то їх пообіцяли перевести на роботу до клінічної лікарні, а також на базі останньої створити центр дерматології та венерології.

Додамо, у вересні 2023 року депутати погодили ліквідацію Львівської лікарні відновного лікування № 3 шляхом приєднання його до Львівської обласної клінічної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.