Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Леокарт

Середа, 7 лютого 2024, 09:33

У Львові до кінця лютого запровадили 30% знижки на оплату проїзду картою Visa та поповнення Леокарт

Леокарт

Знижка діятиме лише на 6 поїздок з одніє карти впродовж терміну дії акції. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Сьогодні, 7 лютого, для пасажирів міського транспорту Львова стартує акція від компанії платіжних технологій Visa. Так, до кінця цього місяця однією карткою Visa можна буде оплатити до 6 поїздок зі знижкою 30%. А також – разово поповнити транспорту картку ЛеоКарт зі знижкою 27 грн.

У ЛКП "Львівавтодор" пояснили, що знижка 30% діятиме при оплаті проїзду карткою Visa через валідатор. Однією карткою пасажир матиме можливість завалідувати зі знижкою до 6 поїздок впродовж терміну дії акції. Відповідна знижка діятиме також і при оплаті за додаткових пасажирів чи за багаж.

"Щоб скористатися знижкою, при вході у салон транспортного засобу пасажиру необхідно прикласти банківську картку Visa   - фізичну або цифрову, що збережена у гаманці ApplePay/GooglePay - до валідатора. Система автоматично зніматиме кошти за проїзд, враховуючи знижку 30%" – пояснили в ЛКП "Львівавтодор".

Тобто, при оплаті за проїзд карткою Visa замість 15 грн списуватиме 10 грн 50 коп. Заощадження з однієї поїздки становитиме 4 грн 50 коп.

Отримати 30%-знижку при поповненні балансу ЛеоКарт можна, здійснюючи поповнення карткою Visa на суму від 100 грн одним платежем лише через брендовані кіоски.  

"При сплаті цього поповнення карткою Visа – на баланс ЛеоКарт зараховується вказана сума, а з банківського рахунку відбудеться списання на 27 грн менше. Наприклад, пасажир просить поповнити у кіоскера "Інтерпрес" ЛеоКарт на 100 грн, тож при оплаті карткою Visа – з рахунку знімається 73 грн, а на транспортну картку буде зараховано 100 грн" – додали в ЛКП "Львівавтодор".

Із однією банківською карткою поповнити ЛеоКарт зі знижкою можна разово впродовж дії акції. Після завершення акції зараховані кошти залишаються на балансі, якщо пасажир їх не використає.

Акційна пропозиція діятиме до 29 лютого 2024 року, або до моменту вичерпання бюджету акції. Зауважимо: Visa виділила на покриття знижок у межах цієї промокампанії 9 млн грн.  

Нагадаємо, 11 грудня у Львові почала діяти безготівкова оплата у всьому громадському транспорті.  Згідно рішення виконкому вартість проїзду становить 20 грн під час розрахунку готівкою у водія, під час оплати банківською карткою проїзд вартує 15 грн, а з картою "ЛеоКарт" – 13 грн за одну поїздку. 

З 15 листопада у Львові стартував продаж загальних транспортних карток ЛеоКарт, її вартість становить 60 грн. 

Додамо, весною у Львові планують впроваджувати безкоштовні пересадки у маршрутках і електротранспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.