Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

city-adm.lviv.ua

Четвер, 8 лютого 2024, 14:05

Радницю Садового залишили у складі виконкому Львівської міськради

Ірина Маруняк

Колишню заступницю міського голови Львова Ірину Маруняк, яка перейшла на посаду радниці Андрія Садового, залишили у складі виконкому міськради.

Сьогодні, 8 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили зміни до складу виконавчого комітету міської ради. "За" проголосували 45 депутатів.

Згідно з ними, теперішню радницю міського голови Львова Ірину Маруняк, яка раніше була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та входила до складу виконавчого комітету Львівської міської ради, вирішили залишити у складі виконкому попри зміну її посади.

"Внести зміни до ухвали від 04.02.2021 № 33 "Про виконавчий комітет Львівської міської ради", замінивши у пункті 4 слова "Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства – Маруняк Ірина Михалівна" словами "Маруняк Ірина Михалівна" – йдеться в тексті ухвали.

Зазначимо, станом на сьогодні, до складу виконкому входять дев'ять осіб.

Нагадаємо, з 11 січня цього року Ірину Маруняк призначили радницею міського голови Львова Андрія Садового, а до цього часу й з червня 2019 року вона була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

У травні 2017 року її призначили директоркою департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, яке вона й очолювала до 2019 року.

Ірина Маруняк за освітою юрист, закінчила ЛНУ ім. І. Франка, а у 2006 році працювала головою Галицької районної адміністрації. З 2013 року до 2017 року перебувала на посаді голови Сихівської районної адміністрації.

У 2022 році Маруняк задекларувала мільйон гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.