Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

парк у Львові

Четвер, 15 лютого 2024, 12:45

У Львові до парку імені Івана Франка облаштують додатковий пішохідний перехід

парк у Львові

До середини березня там зроблять пониження бордюрів та встановлять відповідні дорожні знаки.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Міська комісія з безпеки дорожнього руху затвердила рішення про облаштування нового пішохідного переходу у Львові на вул. Січових Стрільців біля входу в парк ім. Івана Франка.

Як наголосив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка, місце для облаштування було вибрано спільно з поліцією так, щоб перехід відповідав усім нормам та був безпечним і зручним.

"Зараз, щоб перейти з вул. Дорошенка в парк, або навпаки, людям потрібно скористатися двома переходами – на вул. Січових Стрільців та на вул. Університетській. А з новим переходом дорогу потрібно буде перейти лише один раз і по більш очевидній траєкторії" – пояснив Пасло Сирватка.

За інформацією Галицької районної адміністрації, до середини березня там зроблять пониження бордюрів та встановлять відповідні дорожні знаки. А розмітку нанесуть пізніше, коли будуть сприятливі погодні умови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.