Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ванькович

Фб "Львівводоканалу"

П'ятниця, 16 лютого 2024, 09:44

Очільника Львівводоканалу відсторонили від роботи через закупівлі

Дмитро Ванькович

У міськраді проведуть службове розслідування через можливе неефективне використання коштів "Львівводоканалу" під час закупівель.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міська рада проведе службове розслідування через можливе неефективне використання коштів на ЛМКП "Львівводоканал" на час якого керівника цього комунального підприємства Дмитра Ваньковича відсторонили від роботи.

На час розслідування виконувати обов'язки директора підприємства буде начальник ЛКП "Львівсвітло" Єгоров Олександр.

"Службове розслідування проводитимуть щодо можливого неефективного використання коштів комунального ЛМКП "Львівводоканал" та недодержання вимог чинного законодавства при закупівлі на підприємстві перетворювачів частоти струму та комплектуючих до них при обранні переможцем закупівель ТзОВ "ЕТА" – наголосили у міськраді.

Наразі у Львівській міській раді утворили спеціальну комісію.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Ваньковичу оголосили догану за тендер на 57 млн грн без попереднього погодження з міськрадою Львова.

Дмитро Ванькович очолює ЛМКП "Львівводоканал" з квітня 2019 року. Тоді його призначили виконуючим обов'язки директора цього комунального підприємства замість Валентина Вольського, якого перевели на посаду директора ЛМКП "Львівтеплоенерго".

З 2011 до 2019 року Ванькович працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівводоканал", до цього був гендиректором генеральний директор власного підприємства "Домінанта Плюс". Починав посадовець свою кар'єру як інженер-конструктор у Львівському автобусному заводі.

Додамо, на початку лютого депутати Львівської міськради затвердили персональний склад наглядової ради ЛМКП "Львівводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.