Садовий хоче покарати ЛКП, що несумлінно працювали під час стихійного лиха

Вівторок, 19 березня 2013, 14:47

Міський голова Львова Андрій Садовий під час пленарного засідання сесії міськради сьогодні, 19 березня, попросив надати йому інформацію щодо комунальних підприємств, які недобросовісно спрацювали під час аномального снігопаду у п'ятницю, 15 березня та ліквідації його наслідків у суботу, 16 березня.

Про це із сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міськради інформує кореспондент Варіантів.

Із таким проханням міський голова звернувся, зокрема, до депутатів міськради. Він зазначив, що, в разі отримання відповідної інформації, щодо кожного ЛКП буде проведено службове розслідування. 

Про зауваження до роботи деяких ЛКП у своєму виступі згадував і перший заступник міського голови Олег Синютка. Проте він зазначив, що підсумки щодо їх діяльності можна буде підбити вже наступного тижня, позаяк в четвер-п'ятницю цього тижня у Львові знову очікуються сильні снігопади. 

Синютка також наголосив, що є зауваження і до роботи двох райдержадміністрацій Львова. В той же час він зазначив, що на належному рівні у Львові спрацювала Державтоінспекція. 

Перший заступник міського голови додав, що особливої відзнаки заслуговує робота двірників. 

Нагадаємо, сьогодні голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак звинуватив Садового в халатності, оскільки під час сильних снігопадів у місті майже не працювала снігоочисна техніка, а вся робота впала на плечі двірників. 

Мітки: водовозки, покарати лкп