Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Наукова

Вівторок, 20 лютого 2024, 09:38

Більше 30 мешканців подали документи на відшкодування вибитих вікон на вулиці Науковій

вул. Наукова

Щодо компенсації коштів за вибиті вікна внаслідок ракетного удару, звернулося більше 200 осіб, а повний пакет документів подало лише 32 мешканців.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У будинках на вул. Наукова, які 15 лютого постраждали від ракетного обстрілу провели обстеження покрівель у будинках. Виявили два дахи, де є пошкодження.

"Відтак готуємо відповідну документацію з експертних обстежень, щоб подати її на розгляд міської комісії ТЕБ і НС для виділення коштів з резервного фонду для проведення ремонту" – пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Орест Тимчишин.

За його словами, за консультацією щодо компенсації коштів за вибиті вікна та двері, у виїзний ЦНАП, який працює на вул. Наукова, 7а вже звернулося більше 200 осіб, а повний пакет документів для отримання компенсації вже подало 32 мешканців" – додав Орест Тимчишин.

Нагадаємо, вранці, 15 лютого, під час ранкової повітряної тривоги, російські окупанти випустили по території Львівщини крилаті ракети, які влучили у інфраструктурний об'єкт у Львові та пошкодили навколишні житлові будинки.

Додамо, у Львові внаслідок ракетної атаки постраждали троє людей та пошкоджено 19 житлових будинків та вибито понад 400 вікон. 

Крім цього, після ракетної атаки у Львові постраждали 12 компаній

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.