Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Василько

loda.gov.ua

П'ятниця, 23 лютого 2024, 14:45

Головна архітекторка Львівщини торік побувала у відрядженні в Польщі та Німеччині

Олена Василько

Торік директорка департаменту архітектури Львівської ОВА Олена Василько побувала в 5 службових відрядженнях у Херсоні, Києві, Польщі та Німеччині.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року директорка департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА Олена Василько побувала у 5 службових відрядженнях, з них 3 відрядження були у межах України, а 2 – закордонні.

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для посадовиці з обласного бюджету Львівщини не здійснювалась.

Відрядження Олена Василько впродовж минулого року були до Херсона, Києва, Польщі та Німеччини:  

3-7 липня – на основі листа Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України "Деякі питання ліквідації наслідків збройної агресії РФ, спричинених підривом греблі Каховської гідроелектростанції" (м. Херсон), оплата відрядження – за власні кошти;

26-30 липня – участь у навчальному тренінгу ЮНЕСКО в рамках реалізації проєкту японського уряду "Підтримка України у галузі культури та освіти через ЮНЕСКО" у співпраці з МКІП України (м. Київ), оплата відрядження – коштом запрошуючої сторони;

- 11-13 жовтня – участь у Міжнародній науковій конференції "Напрямки охорони та сталого управління спадщиною дерев’яної архітектури" з нагоди 20-річчя внесення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО дерев'яних церков (Польща), оплата відрядження – коштом запрошуючої сторони;

- 23-27 жовтня – участь у проєкті "Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України", що впроваджується в Україні компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Німеччина), оплата відрядження – коштом запрошуючої сторони;

- 29 листопада – участь в офлайн-заході інформаційно-комунікаційної системи обліку нерухомих об’єктів культурної спадщини України "Державний реєстр нерухомих пам’яток України" (м. Київ), оплата відрядження – 1 702,54 грн з держбюджету.

Зазначимо, Олена Василько з 12 червня 2020 року очолила департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА. Василько закінчила магістратуру НУ "Львівська політехніка" за спеціальністю – архітектура будівель і споруд. Раніше працювала завідувачем Червоноградського міського відділу орендного підприємства "Львівське обласне проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро".

Василько пройшла до Львівської обласної ради на місцевих виборах-2020 у складі партії "Слуга народу".

Додамо, торік начальник Львівської ОВА Максим Козицький побував у 11 службових відрядженнях в Києві та Лондоні, а його заступники відвідали Київ та Женеву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.