Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Кравець

Фб Кравець

Понеділок, 26 лютого 2024, 13:55

Ірина Кравець зареєструвала проєкт про складання мандату депутатки Львівської облради

Ірина Кравець

Ірина Кравець вирішила скласти повноваження депутатки Львівської обласної ради та зареєструвала проєкт рішення на сайті облради.

У п'ятницю, 23 лютого, депутатка Львівської обласної ради від від Української Галицької Партії Ірина Кравець зареєструвала проєкт рішення про дострокове припинення депутатських повноважень.

Проєкт рішення розроблений на підставі заяви Кравець про складання депутатських повноважень, яку вона зареєструвала в облраді 20 грудня 2023 року.

 

Зазначимо, ще 19 листопада 2023 року Ірина Кравець опублікувала заяву, у якій заявила, що достроково складає повноваження депутата Львівської обласної ради.

 

Зазначимо, Ірина Кравець на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської облради від партії Українська Галицька Партія, офіційно – безпартійна.

У 2015-2020 роках працювала секретаркою Новороздільської міської ради, а з листопада 2019 року виконувала обов'язки мерчині Нового Роздолу, коли Андрій Мелешко офіційно звільнився з цієї посади через критичну ситуацію з теплопостачанням у місті.

Була депутаткою міської ради Нового Роздолу двох скликань, брала участь у виборах міського голови Нового Роздолу, але не перемогла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.