Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Мелешко

Фб Мелешка

Понеділок, 18 листопада 2019, 15:05

Мелешко офіційно вже не очолює Новий Розділ

Андрій Мелешко

З 13 листопада Андрій Мелешко офіційно звільнився з посади міського голови Нового Роздолу.

Про це стало відомо з декларації про доходи перед звільненням міського голови Нового Роздолу Андрія Мелешка.

Андрій Мелешко з 14 листопада цього року вже не є міським головою Нового Роздолу. Його останнім днем на цій посаді було 13 листопада. Як заявляв ще у жовтні депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк, Мелешко звільнився через критичну ситуацію на Новороздільській ТЕЦ.

У своїй декларації Андрій Мелешко подав 395 584 грн зарплати на посаді мера Нового Роздолу, які він отримав з січня до 13 листопада цього року. Дружина Мелешка, Світлана Мелешко, за цей час задекларувала 819 286 грн від підприємницької діяльності.

Андрій Мелешко має житловий будинок, площею 136,3 кв.м та три земельні ділянки на 1481 кв.м, 1380 кв.м й 1313 кв.м у селі Берездівці Миколаївського району та нежитлові приміщення, площею 63,4 кв.м, у Новому Роздолі. Натомість дружина екс-мера тримає магазин промтоварів на 184.70 кв.м у Новому Роздолі і придбала у 2016 році підвал у Львові, плошею 2,8 кв.м.

Зазначимо, до обрання міським головою Нового Роздолу на місцевих виборах у 2015 році, Андрій Мелешко був головою Берездівецької сільської ради Миколаївського району.

Нагадаємо, 17 листопада "Нафтогаз" констатував критичну ситуацію з опаленням, електрикою і водопостачанням в Новому Роздолі, а 13 листопада  з робочим візитом на Львівщину прибув прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, щоб вирішити питання з теплопостачанням у місті, а також поспілкувався із робочими колективами підприємств. 

Раніше Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.