Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Мелешко

Фб Мелешка

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 09:57

Новий Розділ залишився без керівництва

Андрій Мелешко

Міський голова Нового Роздолу Андрій Мелешко та його заступник подали у відставку.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Через критичну ситуацію на Новороздільській ТЕЦ сьогодні мер Нового Роздолу та його заступник подали у відставку. Місто, яке і так на межі теплового колапсу залишилось без керма" – наголосив Володимир Гірняк.

Він додав, що вчора цю інформацію йому особисто підтвердив Андрій Мелешко, а також, що місто не має коштів для забезпечення проведення опалювального сезону.

Нагадаємо, минулого тижня засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки визнало ситуацію з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі надзвичайною "через неспроможність управляючої компанії виконати свої зобов'язання". Тоді ж голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що планує звернутися до прем’єр-міністра України Олексія Гончарука із закликом скликати позачергове засідання державної комісії з питань ТЕБ та НС, щоб розглянути питання з опалювальним сезоном у цих містах.

Також ще 10 вересня депутати Львівської облради звернулися до уряду та АРМА з проханням посприяти з відновленням опаленння та гарячої води до Новояворівська та Нового Роздолу й звинуватили у бездіяльності управителя арештованих ТЕЦ братів Дубневичів.

За даними Укртрансгазу, управитель арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ заборгував 388 млн грн й для подальшого постачання газу необхідно виплатити заборгованість.

Додамо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.