Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

Середа, 16 жовтня 2019, 16:05

Мальський звернеться до уряду щодо опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський ініціює звернення до Олексія Гончарука щодо ситуації із стартом опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив вчора, під час апаратної наради голова Львівської ОДА Маркіян Мальський, він планує звертнутися до прем’єр-міністра України Олексія Гончарука із закликом скликати позачергове засідання державної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб розглянути питання з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі.

За його словами, АРМА мусить вжити заходів щодо управителя в частині виконання зобов’язань, а на ПП "Гарант-Енерго М" поклали зобов’язання забезпечити своєчасний початок опалювального сезону у цих містах.

"Той стан речей, що зараз є у Новояворівську та Новому Роздолі може призвести до надзвичайної ситуації. Ми повинні мати напрацьований чіткий план дій, за яким будемо реагувати, на випадок якщо ТЕЦи не запустяться своєчасно", – наголосив Маркіян Мальський.

Нагадаємо, як заявив нещодавно Олексій Гончарук, опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем, за винятком Нового Роздолу у Львівській області та місті Сміла Черкаської області.

Також ще 10 вересня депутати Львівської облради звернулися до уряду та АРМА з проханням посприяти з відновленням опаленння та гарячої води до Новояворівська та Нового Роздолу й звинуватили у бездіяльності управителя арештованих ТЕЦ братів Дубневичів.

Додамо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.