Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТЕЦ Нового Роздолу

wikimapia.org

Четвер, 20 вересня 2018, 11:26

Дубневицькими ТЕЦами Новояворівська і Нового Роздолу керуватимуть кияни

ТЕЦ Нового Роздолу

Єдиними майновими комплексами, що належать ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" керуватиме київське приватне підприємство.

Про це повідомив прес-центр Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА).

Тендерний комітет АРМА обрав управителя активів, арештованих у рамках кримінального провадження, а саме єдиними майновими комплексами, що належать ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ".

За результатами конкурсу, проведеного у порядку, встановленому законодавством про державні публічні закупівлі, управителем даних активів було обрано ПП "ГАРАНТ ЕНЕРГО М".

Промислові об’єкти такого рівня складності та виробничої потужності були передані в управління АРМА вперше. Попередньо АРМА було проведено первинний аналіз економічної вигідності роботи цих підприємств та зареєстровано права управління. Також Агентство звернулося до профільних регуляторів ринку теплової енергетики та електричної енергії з метою вивчення ринку та визначення найбільш оптимальних шляхів управління цими підприємствами.

Наразі АРМА здійснюються заходи щодо проведення оцінки ринкової вартості активів, після чого буде укладено з управителем договори управління активами та їх фактична передача на підставі акту прийому-передачі у найкоротші строки.

Додамо, приватне підприємство "ГАРАНТ ЕНЕРГО М" засноване у Києві у 2006 році. Його керівниками є Олександр Зеленський і Михайло Рева. Підприємство займається Електромонтажними роботами (основний вид діяльності), будівельно-монтажними роботами, неспеціалізованою оптова торгівлею, діяльністю у сфері електрозв'язку, інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

Зазначимо, майно ТОВ "Енергія-Новояворівськ" (власниками якого є народні депутати брати Ярослав і Богдан Дубневичі) арештоване та передане АРМА в управління, як цілісний майновий комплекс. Аналогічна ситуація з ТОВ "Енергія-Новий Розділ". Обидві організації організвуали за допомогою Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ корупційну схему, яку вже усунули.

Нещодавно прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури визнали докази зібрані під час досудового розслідування у справі заволодіння природним газом цими організаціями достатніми для завершення досудового розслідування. Відтак справу передали до суду.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.