Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Новороздільська ТЕЦ

wikimapia.org

Вівторок, 6 листопада 2018, 11:03

АРМА звинувачує керівництво Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ у зриві підготовки до зими

Новороздільська ТЕЦ

Власники арештованих ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі блокують поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Про це повідомляє Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

"Станом на 6 листопада більша частина працівників ТЕЦ четвертий день поспіль наполегливо працюють над відновленням теплопостачання, проте представники власників теплоелектростанцій Андрій Гнатуш та Євген Коза продовжують організовувати перешкоди відновленню постачання тепла та гарячої води жителям Нового Розділу та Новояворівська", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, власники ТЕЦ так і не повернули контрольно-вимірювальне обладнання, що було демонтоване, за вказівкою керівництва компаній-власників ТЕЦ до моменту початку роботи управителя. У АРМА наголосили, що відсутність цього обладнання є ключовою перешкодою у запуску опалювального сезону.

Нагадаємо, у січні НАБУ затримало керівництво ТзОВ "Енергія Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія Новояворівськ" за підозрою у реалізації корупційної схеми. Оборудку з пільговим газом вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року. Кінцевими бенефіціарами компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка, брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Наприкінці вересня тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження майнових комплексів, що належать ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ". А у жовтні представники АРМА та ПП "Гарант Енерго М" потрапили на територію Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ та виявили, що ці теплопостачальні підприємства ще не розпочали підготовку до опалювального сезону.

Зазначимо, нещодавно ПП "Гарант Енерго М" уклав договір із НАК "Нафтогаз України" про постачання газу до Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ і оголосив про вільні вакансії для пошуку робітників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.