Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Богдан Дубневич

Четвер, 25 жовтня 2018, 15:43

На арештованих теплопідприємствах братів Дубневичів оголосили про набір працівників

Богдан Дубневич

ПП "Гарант Енерго М" оголосив про вільні вакансії на Новояворівській і Новороздільській ТЕЦ.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

Обраний АРМА управитель Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" оголосив про терміновий набір на роботу працівників для обслуговування теплоелектроцентралей у Новому Роздолі та Новояворівську.

Зокрема, набирають людей за такими професіями: начальник цеху, начальник зміни, електрик, електромонтер, інженер-лаборант, інженер з релейного захисту і електроавтоматики, електромонтер – релейник, старший машиніст котельного устаткування, старший машиніст турбінного відділення, машиніст парових турбін, машиніст газотурбінних установок, слюсар з ремонту котельного устаткування, слюсар з ремонту турбінного устаткування, апаратник хімводоочищення, слюсар-ремонтник, слюсар з ремонту устаткування теплових мереж, електрослюсар з обслуговування автоматики та засобів вимірювальної техніки, майстер з ремонту приладів та апаратури, інженер енергетик, інженер механік, бухгалтер, економіст. 

Зазначимо, нещодавно ПП "Гарант Енерго М" уклав договір із НАК "Нафтогаз України" про постачання газу до Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ. Це означає, що теплопостачання мешканцям міст і сіл, які залежать від цих ТЕЦ, планують подали найближчим часом.

Нагадаємо, у січні цього року НАБУ затримало у Львові чотирьох посадових осіб ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія" за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн.

Кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

У серпні цього року Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ тимчасово перейшли до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманих від корупційних та інших злочинів. А Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, видала ліцензію на постачання газу цим підприємствам, щоб вони змогли підготуватися до опалювального сезону.

Станом на 18 жовтня Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ були ще не готові до опалювального сезону.

Додамо, Богдан та Ярослав Дубневичі подали скарги до Солом’янського районного суду міста Києва про зняття арешту з Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.