Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 15:46

Мальський визнав ситуацію з опаленням у Новояворівську надзвичайною

Маркіян Мальський

Очільник Львівської ОДА закликає збільшити резервний фонд області для врегулювання надзвичайної ситуації на Новояворівській ТЕЦ. 

Про це Маркіян Мальський написав на своїй сторінці у Фейсбук

Сьогодні, 18 жовтня, засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки визнало ситуацію з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі надзвичайною "через неспроможність управляючої компанії виконати свої зобов'язання".

Як зазначив Мальський, питання щодо збільшення обласного резервного фонду для врегулювання надзвичайної ситуації винесуть на засідання Львівської облради.

 

Нагадаємо, у середу під час апаратної наради голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що планує звертнутися до прем’єр-міністра України Олексія Гончарука із закликом скликати позачергове засідання державної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб розглянути питання з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі. 

Додамо, раніше Олексій Гончарук  заявив, що опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем, за винятком Нового Роздолу у Львівській області та місті Сміла Черкаської області.

Також ще 10 вересня депутати Львівської облради звернулися до уряду та АРМА з проханням посприяти з відновленням опаленння та гарячої води до Новояворівська та Нового Роздолу й звинуватили у бездіяльності управителя арештованих ТЕЦ братів Дубневичів.

Додамо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.