Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

Фб Лукашевського

Вівторок, 5 березня 2024, 16:03

Лукашевський залишає кохану львівську агломерацію ліквідаторам Садового

Юрій Лукашевський

Юрій Лукашевський більше не очолює департамент міської агломерації Львівської міськради.

Про це повідомив Юрій Лукашевський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 5 березня, Юрій Лукашевський звільнився з посади директора департаменту міської агломерації Львівської міської ради.

"Сьогодні мій останній день на роботі в департаменті міської агломерації. Ці майже три роки минули дуже швидко... мешканці Львівської громади і надалі можуть розраховувати на мою безумовну підтримку питань розвитку їхніх населених пунктів у сесійній залі" – написав Лукашевський.

Зазначимо, згідно зі внесеними у грудні 2023 року змінами до структури міськради, департамент міської агломерації Львівської міськради вирішили ліквідувати.

Нагадаємо, з березня 2021 року Юрія Лукашевського призначили керівником департаменту міської агломерації. До цього він з 2017 року очолював управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради. З 2015 року Лукашевський працював заступником начальника цього управління, а у 2004-2007 роках – менеджером з продажу у ТзОВ "Бріз".

Лукашевський є депутатом Львівської міської ради, він пройшов на місцевих виборах-2020 від партії Об'єднання Самопоміч, офіційно – безпартійний.

У 2022 році Юрій Лукашевський задекларував 732 тисячі гривень доходу.

Крім цього, він торік у рамках відрядження відвідав Польщу (м. Варшава, м. Краків, м. Катовіце, Велика Весь, Скавіна, Неполоміце) та Португалію (м. Брага). Видатки на проїзд та проживання для нього склали 57 104,48 грн з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.