Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

Понеділок, 22 березня 2021, 16:46

Лукашевський очолить департамент міської агломерації

Юрій Лукашевський

Юрія Лукашевського призначили керівником департаменту міської агломерації.

Про це повідомив начальник управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради Юрій Лукашевський на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 23 березня Юрій Лукашевський переходить на нову роботу у Львівській міськраді – чиновник очолить департамент міської агломерації, керівницею якого була Наталія Алєксєєва.

Її на початку лютого цього року призначили на посаду керуючої справами виконавчого комітету Львівської міської ради. 

"Сьогодні мій останній день роботи в управлінні "Секретаріат ради". Шлях довжиною у майже 14 років підійшов до свого логічного завершення. Останні 4 з них як керівник управління... Уже завтра новий виклик – департамент міської агломерації" – написав Лукашевський.

Зазначимо, Юрій Лукашевський очолював управління "Секретаріат ради" з 2017 року. З 2015 року він працював заступником начальника цього управління, а у 2004-2007 роках – менеджером з продажу у ТзОВ "Бріз".

Лукашевський пройшов до Львівської міськради на місцевих виборах-2020 від партії "Об'єднання "Самопоміч", офіційно – безпартійний. У 2019 році він отримав 643 тис грн доходу.

У 2014 році Варіанти поспілкувалися із Юрієм Лукашевським про запровадження електронного урядування у Львові.

Додамо, у лютому 2020 року у Львові створили департамент агломерації, який займався створенням Львівської ОТГ. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.