Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт моста

loda.gov.ua

Середа, 6 березня 2024, 09:28

На Львівщині триває будівництво моста на дорозі Сокаль – Стоянів

ремонт моста

Станом на сьогодні мостовики влаштовують буронабивні палі та встановлюють елементи опалубки під ригелі.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Міст на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів обстежили ще у 2019 році провели та визначили його аварійним. Тоді прийняли рішення збудувати нову переправу.

Відтермінувати проєкт на період "після війни" не можна, оскільки місцева громада залишиться без автомобільного сполучення. За словами директора департаменту дорожнього господарства ЛОВА Ореста Шуліковського роботи розпочали у 2023 році, а виконавцем робіт за результатами тендеру визначили ТОВ Автомагістраль-Південь.

Проєктом передбачається реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг з повною перебудовою мосту, а саме демонтажем існуючого мосту довжиною 127,87 м та будівництвом нового мосту довжиною 130,03 м з влаштуванням ділянки автомобільної дороги (підходів до мосту), що поєднає новий міст з автомобільною дорогою О141602 Сокаль – Стоянів. 

"В межах реконструкції підрядною організацією вже виконали роботи з: побудови острівків для виїзду бурової машини, перевлаштування зовнішніх мереж газопостачання, влаштування опор моста" – зазначав заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Цьогоріч продовжуються будівельні роботи. Станом на сьогодні мостовики влаштовують буронабивні палі та встановлюють елементи опалубки під ригелі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.