Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Філіп Морріс Україна

Середа, 6 березня 2024, 09:51

Філіп Морріс Україна вкладає в безпеку та комфорт громади Львова

Філіп Морріс Україна

Компанія профінансувала ремонт укриття на Львівщині та будує ще одне

Філіп Морріс Україна оголосила про завершення ремонту громадського укриття на території Львівської міської територіальної громади, а також про плани будівництва нового укриття біля своєї майбутньої фабрики.

Ремонтні роботи, які тривали з листопада 2023 року, включали також оновлення комунікацій. Вартість робіт склала приблизно 1,3 мільйона гривень. Укриття тепер може комфортно вмістити понад 120 осіб одночасно.

Олександр Коробка, директор львівської фабрики компанії, зазначив: «Як соціально відповідальний бізнес, ми зацікавлені в посиленні умов безпеки місцевих жителів та працівників нашої нової фабрики, запуск якої ми очікуємо найближчим часом. У сховищі ми замінили електромережі, оновили системи водопостачання та вентиляції, встановили нові внутрішні двері. Для комфортного й безпечного перебування в укритті людей ми забезпечили постачання меблів та вогнегасників, придбали кавомашину».

Ірина Круглова, заступниця директора департаменту міської агломерації Львівської міської ради, висловила вдячність компанії за інвестиції в укриття, яке до реконструкції було в поганому стані, та підкреслила важливість безпеки для громади та працівників.

Філіп Морріс Україна також інвестує 30 мільйонів доларів у запуск нової фабрики на Львівщині, яка має стартувати в першому кварталі 2024 року і створить 250 робочих місць. Це вклад у місцеву економіку та соціальну стабільність регіону.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.