Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівка

Четвер, 7 березня 2024, 15:17

У Служби автомобільних доріг нема коштів на знаки для обмеження в'їзду вантажівок до Львова

вантажівка

Служба автомобільних доріг Львівщини не виділила коштів на встановлення навколо Львова дорожніх знаків для обмеження в'їзду вантажівок.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит депутата міськради Львова, керівника фракції Європейська Солідарність Петра Адамика від 9 лютого 2024 року щодо обмеження в’їзду великогабаритного транспорту в місто.

Львівська міськрада ще у січні 2022 року вирішила встановити 18 дорожніх знаків для обмеження в'їзду до Львова великогабаритного транспорту, а замовником із виготовлення та встановлення цих знаків стала Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Однак ще в листопаді 2023 року у Службі автомобільних доріг Львівщини заявили, що коштів на виготовлення та встановлення цих знаків у них не має.

"Замовником із виготовлення та встановлення знаків є Служба автомобільних доріг у Львівській області. Відповідного листа щодо встановлення інформаційних дорожніх знаків додатково скеровано на адресу керівника Служби.

Отримано відповідь від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області листом від 09.11.2023 де зазначено, що фінансування на виготовлення та встановлення інформаційних панно відсутнє" – йдеться у відповіді на запит.

Також, як наголосили у департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради, встановлення інформаційних знаків належить до повноважень Служби автомобільних доріг Львівщини, тому у бюджеті Львівської МТГ на 2024 рік не передбачили жодних коштів на їхнє встановлення. 

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада для обмеження в'їзду у місто великогабаритного транспорту вирішила встановити навколо Львова 18 дорожніх знаків.

Додамо, у вересні 2023 року Рада оборони Львівщини прийняла рішення обмежити рух великогабаритного транспорту вночі під час повітряної тривоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.