До Львівської облради зайшли двоє нових депутатів від ЄС та Слуги народу

Вівторок, 12 березня 2024, 11:06

Орислава Хомик та Юрій Бучко склали присягу депутатів Львівської обласної ради.

Сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради, згідно з постановою Львівської обласної територіальної виборчої комісії, присягу склали двоє нових депутатів: Орислава Хомик від партії Європейська Солідарність та Юрій Бучко від партії Слуга народу.

Зазначимо, Ореслава Хомик, яка працює у департаменті освіти і науки ОВА, очолює Союз Українок й раніше була директоркою КЗ ЛОР "Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер", замінила Ольгу Березюк, якій припинили депутатські повноваження у грудні 2023 року через її проблеми зі здоров'ям.

Натомість заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко замінив Олександра Тіщенка, який склав повноваження через те, що отримав нову роботу в Києві. 

Нагадаємо, 27 лютого Мирослав Карпінський склав присягу депутата Львівської обласної ради, а у листопаді 2023 року Ярослав Гасяк і Микола Біляк від партії Європейська Солідарність й Назарій Островський від Української Галицької партії стали новими депутатами Львівської облради. 

Крім цього, у лютому цього року до облради знайшли двоє нових депутатів від Європейської Солідарності – Микола Фрей та Олег Іваш. 

Мітки: депутати облради, депутатські повноваження, кандидат у депутати, новини львова, Орислава Хомик, присяга, сесія львівської облради, Юрій Бучко