Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія облради

Вівторок, 14 листопада 2023, 11:59

До Львівської облради зайшли нові депутати від ЄС та УГП

сесія облради

Назарій Островський, Ярослав Гасяк і Микола Біляк стали новими депутатами Львівської облради.

Сьогодні, 14 листопада, на сесії Львівської обласної ради, згідно з постановою Львівської обласної територіальної виборчої комісії, присягу склали троє нових депутатів облради.

Зокрема, це Ярослав Гасяк і Микола Біляк від партії Європейська Солідарність й Назарій Островський від Української Галицької партії.

Зазначимо, на початку жовтня цього року обласна ТВК зареєструвала львівського волонтера, тодішнього депутата Бродівської міськради Назарія Островського депутатом Львівської обласної ради від УГП замість Юрія Фольварочного, який перебуває на фронті.

Натомість керівник юридичного відділу Львівської облради Ярослав Гасяк став депутатом облради замість Григорія Козловського (вирішив зайнятися іншими справами й подав заяву на припинення депутатських повноважень), а декан церкви Архистратига Михаїла ПЦУ у селі Сможе Сколівського району Микола Біляк – замість Миколи Седіла (майже з початку повномасштабної війни з РФ перебуває за кордоном).

Нагадаємо, Львівська обласна ТВК зареєструвала Ярослава Гасяка і Миколу Біляка депутатами Львівської обласної ради від Європейської Солідарності наприкінці жовтня цього року.

Додамо, у серпні цього року комісія Львівської облради доручила напрацювати звернення до ЦВК щодо бездіяльності Львівської ТВК з заміщення депутатів, які достроково склали повноваження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.