Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 6 лютого 2024, 11:00

До Львівської облради зайшли двоє нових депутатів від ЄС

Львівська облрада

Микола Фрей та Олег Іваш стали новими депутатами Львівської облради.

Сьогодні, 6 лютого, на сесії Львівської обласної ради, згідно з постановою Львівської обласної територіальної виборчої комісії, присягу склали двоє нових депутатів облради.

Зокрема, це Микола Фрей та Олег Іваш від партії Європейська Солідарність.

Зазначимо, обласна ТВК зареєструвала їх депутатами у січні цього року. Підприємець Олег Іваш замінив Володимира Квурта, який помер 28 грудня 2022 року, а ексголова Самбірської РДА та експомічник Ярослава Дубневича Микола Фрей – Михайла Дзюдзя, якого засудили до 5 років позбавлення волі за хабар. 

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Ярослав Гасяк і Микола Біляк від партії Європейська Солідарність й Назарій Островський від Української Галицької партії стали новими депутатами Львівської облради. 

Додамо, у серпні 2023 року комісія Львівської облради доручила напрацювати звернення до ЦВК щодо бездіяльності Львівської ТВК з заміщення депутатів, які достроково склали повноваження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.