Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Львівсвітло"

Понеділок, 18 березня 2024, 13:25

На діяльність Львівсвітла планують додатково спрямувати понад 70 мільйонів гривень

ЛКП "Львівсвітло"

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про збільшення статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло" до 501 мільйона гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали про збільшення розміру статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло", опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 14 березня.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 501 млн грн, таким чином збільшивши його на 77 млн грн.

"Збільшити розмір статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло" на 77 329 585,54 грн та визначити його розмір у сумі 501 048 539,01 грн" – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене створенням належних умов для його розвитку.

Нагадаємо, на початку лютого цього року депутати збільшили статутний капітал ЛКП "Львівсвітло" до 423 млн грн. Тоді йшлося, що розмір статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло" визначено на основі відомостей з ЄДР юридичних та фізичних осіб, даних бухгалтерського обліку та на основі планового збільшення статутного капіталу підприємства. 

А з листопада 2023 року у місті розпочали впроваджувати проєкт заміни старих вуличних світильників на економні Led-світильники. Станом на кінець січня цього року у Львові замінили 294 старі вуличні світильники.

Додамо, у травні 2023 року депутати дозволили створити наглядову раду при ЛКП "Львівсвітло", яка б контролювала роботу комунального підприємства та забезпечувала прозорість прийняття рішень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.