Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 21 березня 2024, 09:48

Російські окупанти випустили по Україні понад 30 ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 31 ракету різних типів, всі з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні вночі, 21 березня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 2 балістичні ракети та 29 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Протиповітряною обороною було збито всі ракети.

"У ніч на 21 березня 2024 року противник атакував двома балістичними ракетами, а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС (райони пусків – Волгодонськ, Енгельс – рф). Ракети заходили з півночі, основний напрямок удару – Київ. В результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки уламки ракет пошкодили у Києві житлові будинки, церкву, дитсадок, згоріла низка автомобілів, а також 12 людей постраждали.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 15 лютого цього року. Тоді російські ракети влучили в електропідстанцію у Львові та пошкодили 30 навколишніх житлових будинків, 3 людей постраждали.

Перед цим Львівщину атакували 7 лютого цього року. Тоді російські ракети влучили у промисловий об'єкт в Дрогобичі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.