Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 11 квітня 2024, 09:00

Російські ракети та дрони поцілили у два обʼєкти критичної інфраструктури на Львівщині

повітряна тривога

Інформації про постраждалих немає.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 11 квітня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 03:37 до 06:49 год, російські окупанти випустили по території Львівщини дрони Shahed-136/131 та ракети, які атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури в області.

Безпілотники та ракети летіли у напрямку Стрия та на Добротвір.

Внаслідок цього виникла пожежа. Жертв та постраждалих немає.

"Уночі ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському. Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці" – заявив Козицький.

За його словами, жертв і постраждалих нема, а усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 9 квітня цього року. Тоді російські ракети пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури в області. А 31 березня ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Стрийщині, який вони атакували ще у 24 та 29 березня. Загинули двоє людей.

Перед цим Львівщину атакували 15 лютого цього року. Ракети влучили в електропідстанцію у Львові та пошкодили 30 навколишніх житлових будинків, 3 людей постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.