Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Понеділок, 1 квітня 2024, 14:51

На Львівщині продовжили знижку на проїзд у маршрутках під час оплати картою Visa

маршрутки

У квітні діятиме 20% знижка на оплату в громадському транспорті.

Про це повідомили на сторінці Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology у Facebook.

У Львівській області продовжили знижку у 20% на безготівкову оплату проїзду в громадському транспорті ще на місяць.

Усі пасажири приміських та міжміських автобусів Львівської області під час безконтактної оплати проїзду карткою Visa до 1 травня платитимуть на 20% менше від вартості квитка.

"Завдяки значному зростанню кількості безготівкових оплат усі пасажири приміських та міжміських маршрутів області ще місяць платитимуть на 20% менше при оплаті карткою Visa.

Щоб зекономити з е-квитком пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 20% знижку. Важливо не забути зафіксувати місце висадки – повторно прикласти картку до валідатора при виході (в області діє різна тарифна сітка, тому система списує кошти за відстань) – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 листопада 2023 року у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області запрацював безготівковий розрахунок.
 
Додамо, 23 січня, через систематичне порушення водіями автобусів на приміських та міжміських маршрутах Львівської області алгоритму роботи із валідаторами, ТОВ "Smart Ticket Technology" запровадив ініціативу "громадський контроль". Вона передбачає 200 грн кожному, хто зафіксує і передасть на гарячу лінію факт порушення з боку водіїв. За період її дії гаряча лінія вже прийняла близько 500 скарг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.