У Львові призначили нового керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій

П'ятниця, 5 квітня 2024, 11:58

Керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій замість Світлани Ткачук став військовослужбовець Андрій Жолоб.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 5 квітня, колишній керівник медичної роти 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Андрій Жолоб став керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

"Ветерани, повертаючись у мирне життя, часто розгублені й взагалі не знають, що робити. Отримувати якісь виплати, їх вибивати і домовлятися – це соромно для багатьох. Я дуже хочу, щоб ветерани потрапляли в наші колективи у наших робочих центрах, тому що ніхто так не зрозуміє цієї справи, як сам воїн. Ми маємо готувати наступні покоління до того, що вони теж будуть воювати, і наша робота – освітня, з Пластом, зі школами, з вишами – теж мусить бути. Також важливо якнайкраще розуміти медичну складову, бо завжди є багато моментів щодо питань медично-юридичних" – наголосив Андрій Жолоб.

Зазначимо, Жолоб до повномасштабного вторгнення працював лікарем-травматологом, а вищу освіту здобув у Львівському національному університеті ім. Данила Галицького.

Також він працював журналістом (з 2004 року на РадіоМан, Радіо Люкс ФМ Львів) та ведучим святкових подій (включно з Євро-2012, фінал Ліги Чемпіонів у Києві та ін.), гітарист і вокаліст панк-рок групи "Бетон".

Нагадаємо, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Він розташований на вул. Пекарській, 41, його створили у 2016 році. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Центр з 2017 року до березня 2024 року очолювала Світлана Ткачук, яка перейшла на посаду радника міського голови Львова.

Мітки: Андрій Жолоб, Львів, новини львова, Центр надання послуг учасникам АТО