Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проєкт простору "Над Джерелом"

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 15 квітня 2024, 14:06

Один з проєктів Львова переміг у конкурсі архітектури та дизайну ЄС

проєкт простору "Над Джерелом"

Проєкт громадського простору "Над Джерелом" переміг в одній з категорій конкурсу New European Bauhaus Prizes 2024.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У конкурсі New European Bauhaus Prizes 2024, який щорічно проводить Єврокомісія для створення платформи з прояву творчості, таланту та інноваційних ідей у сфері архітектури, дизайну на користь місцевих громад і суспільства в цілому, у категорії "за зусилля з реконструкції та відновлення України" переміг львівський проєкт рекреаційної зони "Над джерелом", що біля центру Unbroken Mothers. 

Як наголосили в департаменті архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради, рекреаційну зону "Над Джерелом" було обрано серед 4 українських проєктів, що представляли країну серед 50 фіналістів.

Оголосили переможців європейської премії 12 квітня, у Брюсселі.

Зазначимо, про те, що Львів потрапив у фінал конкурсу New European Bauhaus Prize 2024, стало відомо у березні минулого року.

Додамо, минулого року Львів пройшов у фінал конкурсу Європейська столиця інновацій-2023 та отримав 100 тисяч євро на розвиток своїх проєктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.