Поблизу Золочева збудують завод із виробництва мінеральних вод

вівторок, 14 травня 2024 р. о 12:07

Золочівська РВА оголосила про проведення громадських слухань щодо будівництва нового заводу із виробництва мінеральних вод.

Про це йдеться на сайті Золочівської РВА.

Золочівська РВА заявила про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля щодо спорудження нового заводу із виробництва мінеральних вод Золочівського району.

Завод будуватиме група компаній "Карпатські мінеральні води" на земельній ділянці площею 21,0178 га, що знаходиться на території Золочівської ОТГ, між селами Сасів та Хмелева.

"На даній ділянці передбачається розміщення основних виробничих потужностей (завод зі складом для розливу мінеральної води). Водозабір передбачається здійснювати на сусідній земельній ділянці, площею 24,4465 га, де були проведені відповідні вишукування, й внаслідок експлуатації 8 свердловин на водоносний горизонт в крейдових відкладах, глибиною 70-200 м, очікуваний дебіт 30-250 м³/год" – йдеться у документі.

Завод матиме 4 пускові комплекси, а загальна максимальна потреба у воді для підприємства складатиме 7900 м³/добу.

Громадські слухання відбудуться 3 червня.

Зазначимо, торік начальник Львівської ОВА Максим Козицький анонсував, що компанія збудує новий завод із виробництва мінеральних вод на території області.

Компанія "Карпатські мінеральні води" є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв, зокрема виробляє природну столову воду "Карпатська джерельна", солодкі газовані напої "Соковинка" та енергетичний напій Dragon.

Філія ТОВ "Карпатські мінеральні води" з 1996 року знаходиться у селі Струтин Золочівського району та належить кіпрській компанії "Диналум Файненс ЛТД" (83,7%) й ТзОВ "АМП-2" (16,23%). Власником цих обидвох компаній є мешканець смт Козин Київської області Сергій Устенко, та ТзОВ "АМП-2" (16,23%).

Додамо, у березні 2023 року АРМА визначив компанію "Карпатські мінеральні води" управителем арештованих активів виробника "Моршинської".

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024