Леся Вовк продовжить очолювати Львівський медичний коледж післядипломної освіти

четвер, 23 травня 2024 р. о 16:02

Лесю Вовк переобрали директоркою Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 23 травня, відбулися вибори директора КЗ ЛОР "Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти", за результатами яких директоркою коледжу переобрали Лесю Вовк.

Лесю Вовк очолює Львівський медичний фаховий коледж вже впродовж 10 років.

"Ця освітня установа дуже якісно розвивається. Тут постійно оновлюється матеріально-технічна база, створений новий симуляційно-тренінговий центр, запроваджують нові спеціальності – на вимогу часу. Наприклад, реабілітологи, парамедики, зокрема, ерготерапевти. На базі нашого обласного коледжу навіть підвищують кваліфікацію водіїв "швидкої". І традиційно щороку за спеціальністю "Фармація" коледж навчає близько 120 студентів, та ще майже 300 – медсестер" – зазначив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

У своїй стратегії розвитку на майбутні роки Леся Вовк визначила такі пріоритети:

- підготовка конкурентоспроможних фахівців за професійно-орієнтованими освітніми програмами;

- впровадження суспільно орієнтованих сучасних освітніх програм в систему післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку медичних фахівців.

Зазначимо, Леся Вовк – кандидатка історичних наук, спеціалістка вищої кваліфікаційної категорії, викладачка-методистка, членкиня колегії та голова координаційної ради з розвитку медсестринства МОЗ України, членкиня міжвідомчої робочої групи з питань розвитку кадрових ресурсів у системі громадського здоров’я МОЗ України, голова Львівського осередку громадської організації "Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги".

У Львівському медичному коледжі післядипломної освіти почала працювати з 1991 року на посаді викладачки педіатричних дисциплін. У 1992–1995 роках – завідувачка практичного навчання, з 1995 по 2014 роки – заступниця директора з навчальної роботи відділення підготовки спеціалістів.

23 травня 2014 року Леся Вовк обрана директоркою ВНКЗ ЛОР "Львівський медичний коледж післядипломної освіти", 14 травня 2019 року колектив повторно переобрав її на цю посаду.

Нагадаємо, управління майном спільної власності Львівської облради оголосило про проведення конкурсу на цю посаду ще в березні цього року.

Мітки: комунальні заклади Львівщини, Львівська обласна рада, медичні заклади львова, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024