Мешканці Львівщини організували схему незаконного вивезення деревини за кордон

пʼятниця, 24 травня 2024 р. о 10:45

Зловмисники використовували підроблені документи про законність походження деревини.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Детективи теруправління БЕБ Львівщини затримали мешканців області, які намагались незаконно вивезти за кордон необроблену ліщину, хмиз ліщини та декоративний паркан з України.

"За попередньою змовою мешканці Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини. На їх підставі отримували дозвільні документи для фізособи підприємця (сертифікат про походження лісоматеріалів і виготовлених з них пиломатеріалів) та експортували лісопродукцію до країн ЄС.

Детективи Бюро задокументували факт використання товарно-супровідних документів, які містили неправдиві відомості під час митного контролю у пункті пропуску" – йдеться у повідомленні.

За результатами обшуків на виробництві детективи вилучили станки, верстати, чорнову документацію, а також деревину загальним об’ємом понад 180 м³.

Досудове розслідування триває.

Мітки: контрабанда, новини львова, Бюро економічної безпеки

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024