У Львові відбудеться благодійний концерт памʼяті Квітки Цісик

пʼятниця, 24 травня 2024 р. о 11:00

Благодійний концерт памʼяті Квітки Цісик відбудеться як подяка лікарям, які врятували не одне життя воїнів.

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

У Львові за підтримки депутата Романа Грицевича відбудеться благодійний концерт памʼяті Квітки Цісик, як подяка лікарям які врятували не одне життя наших воїнів.

Як розповів Роман Грицевич, з цього приводу у стінах Ратуші провели пресконференцію. На концерт будуть запрошені лікарі військового і прикордонного госпіталів, ТМО 2 і ТМО 1.

"Квітка Цісик – це унікальна особистість, душа нашого народу. Вона підняла українську пісню та культуру до небес. Співачка житиме в наших серцях вічно, а ми прославлятимемо її талант. Частину коштів з продажу квитків буде передано на Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр. Запрошуємо! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!" – наголосив Грицевич.

Додамо, концерт відбудеться 27 травня о 17:00 та о 20:00 год у Львівському драматичному театрі імені Марії Заньковецької.

Мітки: новини львова, Роман Грицевич, Європейська солідарність, Проект висвітлення Львівської міської ради

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024