На території лісу в Брюховичах збудують відпочинково-оздоровчий комплекс

пʼятниця, 24 травня 2024 р. о 14:46

На лісовій земельній ділянці у Брюховичах планують звести відпочинково-оздоровчий комплекс з басейном та спортмайданчиком.

Сьогодні, 24 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, планується будівництво відпочинково-оздоровчого комплексу з приміщеннями для тимчасового проживання та приміщеннями водно-оздоровчого призначення на вул. Лікарській у смт Брюховичі.

"Йде мова про формування такого собі рекреаційного містечка на 1-2 поверхи з корпусами, а також з спортивною інфраструктурою й басейнами у майбутньому" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Оздоровчий комплекс планують збудувати у чотири черги. Наразі забудовник отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво перших корпусів, які входять в загальний комплекс забудови й де передбачено облаштували приміщення для тимчасового проживання та реабілітації.

Нагадаємо, на початку березня цього року березні архітектурно-містобудівна рада обговорила проєкт будівництва на вул. Курортній у смт Брюховичі багатофункційного комплексу з термальним басейном, готелем та житловими будинками, а наприкінці того ж місяця виконком дозволив звести двосекційний багатоквартирний будинок на лісовій земельній ділянці на вул. Курортній.

А ще у січні цього року на розі вул. Курортна – Отця Іздрика у Брюховичах пропонували збудувати 3-поверховий СПА-готель з вбудованими приміщеннями громадського призначення.

Додамо, що неподалік знаходиться відома недобудована школа, щодо якої тривають судові процеси.

Мітки: Брюховичі, містобудівна документація, виконком ЛМР, новини львова, Будівництво у Львові

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024