В роботу Львівської залізниці почали частіше втручатися

Середа, 24 липня 2013, 14:17

З року в рік невпинно зростає кількість несанкціонованих втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці. 

У більшості випадків такі дії зловмисників продиктовані бажанням легкої, на їх думку, наживи. Так упродовж першої половини 2013 року на залізниці скоєно 18 (!) випадків несанкціонованого втручання в роботу залізниці, проти 7 випадків втручань у минулому році (+11).

Крім цього, скоєно 110 випадків розкрадань обладнань СЦБ, енергетики і зв’язку, в результаті яких залізниці завдано збитків на суму 391 804,88 грн. (проти 140 випадків (- 30) на суму 800 227,48 грн. (- 408 422,6 грн.), допущених у минулому році. За вказаними фактами прокуратура порушила 96 кримінальних справ.

На превеликий жаль, ті зловмисники, які вчинили ці злочини, не усвідомлюють усієї загрози, яку несуть їхні протиправні дії. Залізниця є зоною підвищеної небезпеки, а будь-яке несанкціоноване втручання у її роботу загрожує безпеці транспортування як вантажів, так і людей.
Львівська залізниця вкотре звертається до громадян із вимогою дотримуватися Правил поведінки на залізничному транспорті та утриматися від злочинних дій, які можуть завдати шкоди життю та здоров’ю інших людей.

Мітки: Львівзалізниця